MASTER38 MASTER38 MASTER38 MASTER38 BOSSWIN168 BOSSWIN168 BOSSWIN168 BOSSWIN168 BOSSWIN168 COCOL88 COCOL88 COCOL88 COCOL88 MABAR69 MABAR69 MABAR69 MABAR69 MABAR69 MABAR69 MABAR69 MAHJONG69 MAHJONG69 MAHJONG69 MAHJONG69 RONIN86 RONIN86 RONIN86 RONIN86 RONIN86 RONIN86 RONIN86 RONIN86

5 calitati ale unui antreprenor de succes

  1. DISCIPLINA
Antreprenorii de success isi concentreaza atentia pe buna functionare a afacerii lor si elimina orice lucru care ar putea sa le distraga atentia de la succes. Antreprenorii trebuie sa aiba un nivel inalt de auto-disciplina, asfel incat sa nu se lase intrerupti si tentati de activitatile de zi cu zi. Ei isi stabilesc strategii generale si schiteaza tactica pentru a le realiza. Antreprenorii de success sunt suficienti de disciplinati pentru a lua masuri in fiecare zi in scopul atingerii obiectivelor lor.

  1. INCREDEREA IN SINE
Antreprenorii de success au o personalitate foarte puternica si dornica de cunoastere si dezvoltare. Increderea in fortele proprii dar si in propria persoana ii ajuta sa isi depaseasca limitele si sa isi duca afacerea la un nivel inalt. Trasatura majora a antreprenorului este si trebuie sa fie increderea in sine. Antreprenorii cred in capacitatea proprie de a face lucrurile mai bine decat altii, sau cred ca ideea afacerii lor este mai buna decat a altora. Capacitatea de privi partea plina a paharului face ca lucrurile sa se miste mai repede, fiindca obstacolele sunt privite cu mai mare usurinta.

  1. SPIRIT INDEPENDENT
Aceasta este cea mai importanta calitate pe care trebuie sa o aiba un antreprenor, sa aiba o continua pornire spre activitati care ii confera libertate si implinire. Un antreprenor nu se va simti niciodata implinit intr-un mediu in care nu-i sunt apreciate initiativele, in care nu va fi lasat sa-si puna in practica ideile. Un antreprenor cauta in mod continuu sa fie propriul stapan, sa isi asume riscuri si responsabilitati sporite; de cele mai multe ori aceasta  calitate nu se dobandeste ci te nasti cu ea.

  1. INCLINATIE CATRE INOVARE
Antreprenorii de succes sunt inovativi, cautand in mod constant variante de imbunatatire. Fara elemental de noutate, un antreprenor este lipsit de vlaga in lumea afacerilor. Ideile, chiar si cele inovatoare, sunt foarte usor de ucis. Informatiile au nevoie de antreprenori iar antreprenorii au nevoie de informatii. Daca iti doresti sa ai un business de success, este important sa aduci o noutate fata de ceea ce exista deja pe piata, sa satisfaci anumite nevoi care nu au fost satisfacute pana acum. Ceea ce inseamna ca un proces de inovare este necesar.

  1. CREATIVITATEA
Antreprenorii de succes au o imaginatie fara limite care inoveaza permanent. Un antreprenor trebuie sa vina cu solutii, nu sa ridice probleme. O persoana care are o viziune si ambitia de a reusi, poate vedea rezolvarea acolo unde ceilalti membri ai echipei nu o fac. Un antreprenor bun este creativ si stie cum sa profite de toate oportunitatile care ii apar in cale. Datorita capacitatilor lui de leadership, va vedea solutii acolo unde ceilalti vad numai probleme.