Rezultatele finale ale concursul de planuri de afaceri

Data publicării: 23 iulie 2021
Ora publicării: 10:45, ora României.

Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR), în calitate de beneficiar unic al proiectului Social Entrepreneurs Network (contract de finanțare nr. POCU/449/4/16/128617), publică astăzi, 23.07.2021, rezultatele finale ale concursului de planuri de afaceri.

Rezultatele procesului de evaluare pot fi vizualizate aici.  Rezultatele au fost structurate în funcție de runda de concurs în care planurile de afaceri au fost depuse.

În vederea respectării prevederilor legale privind protecția datelor cu caracter personal, documentul conține exclusiv ID-urile aplicațiilor depuse și nu numele și prenumele persoanelor fizice care au depus planurile de afaceri. Pentru a vizualiza ID-ul aplicației dumneavoastră online, după logarea în contul prin care ați depus aplicația în platforma www.concurs.social-network.ro, este necesar să accesați secțiunea „Înscriere” din header-ul platformei online și apoi funcția „Vezi înscrierea” (buton roșu/portocaliu). 

Pentru mai multe detalii cu privire la acest proces (inclusiv printscreen-uri) vă invităm să parcurgeți anexa 9 la regulamentul de concurs. 

Felicitari tuturor participantilor si in special castigatorilor! Va vom tine la curent cu privire la activitatile viitoare ale proiectului.